AkzoNobel, Sassenheim

Wout V.

Hoewel het vanwege een outsourcingstraject waar de organisatie voor stond, maar om 2 jaar ging, heeft Hans zijn bijdrage geleverd waar het de kwaliteit van de geleverde diensten betrof, maar ook in het verder opvoeren van de efficiency van de verschillende onderdelen.

De belangrijkste bijdrage in een dergelijk traject richting outsourcing van mensen betreft natuurlijk het managen van de menselijk aspecten en interacties in de teams en vanuit de teams naar de in- en externe klanten.

Hans heeft dit voortreffelijk gedaan. Hij is zeer mens- en teamgericht met een goede balans waar het het te leveren resultaat betreft. Hij heeft een goed gevoel voor wat de klant vraagt en de ontwikkelingen die daarmee gepaard dienen te gaan. Dit is niet zo vreemd als zelfstandig ondernemer met daarbij een zeer mensgerichte kant.

Bijzonder te vernoemen is ook zijn eerlijkheid als mens. Geen dubbele bodem maar recht door zee en loyaal naar organisatie, leiding en mensen. Hij heeft er door deze eigenschappen en het vertrouwen dat de mensen op de werkvloer in hem hadden, mede voor gezorgd dat de spanning binnen het team ten gevolge van de voorgenomen outsourcing niet is geëscaleerd.

Hans is daarbij ook voor zijn manager een zeer loyaal medewerker gebleken die ondanks de vooraf afgesproken termijn van de werkzaamheden een zeer grote betrokkenheid heeft laten zien.

Tot slot heeft Hans ook met de interne klanten een prima relatie opgebouwd en geïnvesteerd in het verder ontwikkelen en optimaliseren van het producten en dienstenpakket.

Samenvattend: Hans kan uitstekend met mensen omgaan en hierin het bevorderen van de juiste teamgeest uitstekend combineren met het doorvoeren van noodzakelijke veranderingen zonder dit ten koste te laten gaan van diezelfde teamgeest. Resultaat door motivatie.

Energy Village Hotel, Uithuizen

Roel A.

Over the last 4 months, Hans and I have worked closely in restructuring the Energy Village Hotel, ranging from the reception, cleaning and catering departments. After having successfully completed the reoganisation and achieving significant financial and managerial advancements. I highly recommend Hans for future project management and interim positions in his field of expertise.

Woon-zorggroep Vitalis, Eindhoven

Herman M.

Ik heb Hans leren kennen als zeer enthousiast en gedreven collega. Weet zijn team op de juiste wijze te enthousiasmeren en wordt gewaardeerd door collega’s, bewoners en derden. Hans beschikt over een ruime vakkennis en weet mensen aan zich te binden. Energiek, gevoel voor verhoudingen, humor en een goed inzet….; ik kan hem zeer aanbevelen.

Hans C.

Hans heeft in een relatief korte periode veel bereikt binnen de horeca op onze locatie Peppelrode. Zowel naar het team toe als naar de clienten was hij laagdrempelig en vakinhoudelijk sterk. De gewenste kwaliteitsverbetering is door hem krachtig ingezet! Zijn flair en enthousiasme zijn onderscheidende factoren.

Sodexo algemeen

Cees van P.

Gedurende de jaren dat ik met Hans samen heb mogen, heb ik hem leren kennen als een zeer gedreven vakman. Zeer loyaal, enthousiast en gemotiveerd. Met name zijn betrokkenheid bij de gasten (cliënten) in en buiten zijn werkomgeving zijn kenmerkend voor hem.

Mark van der W.

Hans is een toegewijde manager die door goed relatiemanagement zijn doelen bereikt. Het natuurlijk gedrag waarmee dit gebeurt maakt hem een een prettige collega en een betrouwbare businesspartner.

Beach event “Vlieland Groet”

Frank A.

Sinds de eerste editie van ons festival Vlieland Groet heeft Hans de rol van Hoofd Horeca op zich genomen. Hans heeft een natuurlijke leiderschap over zich en de vrijwilligers ervaren zijn sturing als prettig en duidelijk. Hans is zeker niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Hans is een echte Horeca-tijger.