Bruis in facility management

Interim management facilitaire
dienstverlening

Hans Bronsema

BruisFM staat voor BRonsema Uw Interim Specialist in Facility Management. Eigenlijk hoort “Hospitality” er nog achter. Dit paste echter niet bij het idee een korte, krachtige naam te hebben. Maar zonder hospitality, geen bruisende organisatie.

De staat van het gebouw, een schoon toilet, de ontvangst bij de receptie, maar ook een vriendelijke glimlach van een medewerker van het restaurant, zijn het gezicht van uw bedrijf. Zowel voor de interne als externe klant.

Een succesvolle organisatie valt of staat met een goed georganiseerde facilitaire dienstverlening. De facilitaire dienst is immers het cement van een organisatie; het verbindt de diverse onderdelen van een proces binnen die organisatie. Doordat u zich richt op uw core business, ligt uw prioriteit niet bij de facilitaire dienst. Ik heb met BruisFM van de facilitaire dienst mijn core business gemaakt. Ik zie er naar uit uw uitdaging samen aan te gaan en ik hoop daarom ook dat u bereid bent samen met mij in uw bedrijf te investeren.

Bent u geïnteresseerd, of vraagt u zich af of ik in uw specifieke situatie de aangewezen persoon ben? Neem dan gerust contact op per telefoon of via e-mail. Ik wil graag in een persoonlijk gesprek met u over de verschillende mogelijkheden van gedachten te wisselen.

Referenties

Het is altijd fijn als je opdrachtgever 
tevreden over je is en bereidt is
om daar iets over te vertellen.

  • Corbion, Gorinchem
  • Akzo Nobel, Sassenheim
  • Energy Villa hotel, Uithuizen
  • Woon-zorggroep Vitalis, Eindhoven
  • Sodexo
lees verder